OM AQTIVUS

Vad är Aqtivus?

Vad är en PT-studio?

En PT-studio är en förkortning för privat träningsstudio. Det är en träningsanläggning som är specialiserad på personlig träning och coaching. I en PT-studio arbetar certifierade personliga tränare och fitnesscoacher med enskilda klienter och små grupper för att hjälpa dem att uppnå sina träningsmål.

Fördelarna med en PT-studio är att du arbetar med en personlig tränare som vägleder dig i din träning och ger dig full uppmärksamhet och fokus. Du får en privat och trygg träningsmiljö och slipper väntan på maskiner och trängsel med andra medlemmar. Detta är också tidsbesparande och effektivt, vilket leder till att du uppnår dina mål på kortare tid jämfört med träning på ett kommersiellt gym.

Vem är jag?

Anton Jersevi
Grundare & VD

Min ambition är att förbättra din hälsa och dina resultat. Genom motivation, kunskap och disciplin samt att ha roligt längst vägen ger jag dig verktygen för att utvecklas och förbättras. Tillsammans skapar vi förutsättningarna för att uppnå dina personliga mål och anpassar träningen efter dina behov.

För mig är träning inte ett måste, utan en livsstil. Jag tävlar inom fitness och är guldmedaljör i Men’s Physique. Med min kunskap och erfarenhet vägleder jag dig mot en sundare livsstil. 

Utifrån min förmåga att motivera, analysera och inspirera dig på rätt sätt, anpassa träningen efter dina mål och förutsättningar, kommer du finna träningen rolig och givande. Det finns emellertid inga genvägar – resultat och utveckling kommer från hårt arbete och disciplin!

Vad är en movement expert?

Jag är en så kallad movement experts, vilket är en person som är specialiserad på att förbättra och optimera människors rörelseförmåga. Mitt huvudsakliga fokus är att hjälpa individer att röra sig mer effektivt och smidigt genom en mängd olika rörelser och övningar.

Min kompetens ligger inom att utvärdera och förbättra rörelsemönster och biomekanik. Genom rörelseanalyser för att bedöma och identifiera eventuella begränsningar, obalanser eller dysfunktioner i en persons rörelsemönster, används denna analys för att skapa individuellt anpassade träningsprogram som hjälper till att korrigera problemen.

Jag använder principer för funktionell träning för att förbättra rörlighet och styrka i vardagliga rörelser. Detta inkluderar ofta övningar som efterliknar verkliga rörelser och aktiviteter.

För idrottare och aktiva individer kan jag hjälpa till att förbättra prestationen genom att optimera rörelseförmågan och minska risken för skador. En person som har problem med dålig hållning kan ta hjälp av mig för att rätta till detta genom att identifiera och korrigera orsakerna till en stel hållning.