lär dig mer om

Grupp
träning

Vi har flera olika gruppträningspass som du kan läsa mer om nedan. Varje pass är 55 min i vår studio i Lomma hamn. Du tränar i grupp (upp till 8 personer).

Senior

Seniorträning innebär anpassad träning för personer över 65 år. Det fokuserar på att främja hälsa, bibehålla rörlighet och styrka samt minska risken för sjukdomar och skador.

Vi fokuserar på balans- och stabilitetsövningar, mångsidig funktionell styrketräning med låg intensitet med gradvis progression. Vi avslutar passen med kaffe och social interaktion.

Aqtiv Strength

Styrketräning i grupp är en träningsform där en grupp människor tränar tillsammans under ledning av en coach. Detta är ett unikt koncept som erbjuder flera fördelar, inklusive motivation, kamratskap och strukturerad träning. Du får träna ordentlig styrketräning som verkligen ger resultat i en mindre grupp med likasinnade och motiverande deltagare.

Core & Rörlighet

Passet fokuserar på att stärka musklerna i kroppens kärna/centrum, vilket inkluderar musklerna i din bål, nedre rygg och bäckenbotten. En stark, rörlig och stabil core är viktigt för att bibehålla god kroppshållning, förbättra kroppens stabilitet och minska risken för skador, särskilt i ländrygg och höft.

Cardio Strength

Vi använder oss av styrke-och konditionsövningar för att optimera din prestation på alla plan.

Passet styrs av tidsintervaller.

Det går att undvika hopp – passet anpassas för alla.

Är du redo för ett svettigt pass med hög puls som ökar din styrka? Då har du hittat rätt.

Aqtiv Mom (dad)

Mamma-träning är utformad för att hjälpa kroppen att återhämta sig från de fysiska påfrestningarna under graviditet och förlossning. Träningen fokuserar på att stärka kärnmuskulaturen och återställa styrka och rörlighet.

Träna tillsammans med andra mammor som också har med sitt/sina barn för en social och rolig träning.

(Pappor är självklart också välkomna).