Personen bakom

aqtivus

Anton Jersevi

Ägare & VD

Min ambition är att förbättra din hälsa och dina resultat. Genom motivation, kunskap och disciplin samt att ha roligt längst vägen ger jag dig verktygen för att utvecklas och förbättras. Tillsammans skapar vi förutsättningarna för att uppnå dina personliga mål och anpassar träningen efter dina behov.

För mig är träning inte ett måste, utan en livsstil. Jag tävlar inom fitness och är guldmedaljör i Men’s Physique. Med min kunskap och erfarenhet vägleder jag dig mot en sundare livsstil. 

Utifrån min förmåga att motivera, analysera och inspirera dig på rätt sätt, anpassa träningen efter dina mål och förutsättningar, kommer du finna träningen rolig och givande. Det finns emellertid inga genvägar – resultat och utveckling kommer från hårt arbete och disciplin!

Vad är Aqtivus?

Drömmen om Aqtivus har funnits i många år. En plats där styrka är i fokus – inte bara i form av fysisk styrka utan även mental styrka för att orka mer och vara på topp. Aqtivus är en plats där du kan fokusera 100% på dig själv med vårt fulla stöd.